Alles over ondernemen Dromenjagers Onderneem avontuur

Wat is Happy Doing Business?

Happy Doing Business

Happy Doing Business; volg ons als…

… je ondernemer bent, op het punt staat je eigen bedrijf te starten, twijfelt over je baan of beroep, last hebt van keuzestress, als je geïnspireerd wil raken of gewoon nieuwsgierig bent naar ons ondernemersavontuur!

Wie zijn wij?

Charlotte en Lisan, twintigers met een grote passie voor interieur, ontwerpen én ondernemen. We zijn inmiddels een aantal jaartjes student-af en klaar voor een nieuw avontuur: onze eigen onderneming.

Waarom een eigen business?

Wanneer dat moment komt dat je beseft dat je nog jaaaaaaren je op de arbeidsmarkt moet bevinden (of je moet de loterij winnen) dan begint al snel die vraag te knagen “word ik gelukkig van mijn werk?”. Gelukkig hebben wij een fijn werkplekje gevonden, maar blijkt het in ons geval gewoon dat we onze wil om samen een onderneming te starten niet langer kunnen onderdrukken. Wij gaan heel happy voor een eigen business!

Waarom deze blog?

Vroeger (toen de lucht nog schoon en seks nog vies was) leek ondernemen altijd zo’n vaag begrip. In deze tijd lijkt dat helemaal niet zo meer te zijn; ondernemen is iets dat ook steeds meer jongeren doen. Denk alleen maar eens aan de grote bloggers en vloggers; dat zijn vooral ook ondernemers. Naast de ontwikkeling dat steeds meer jongeren hun eigen onderneming starten is het ook steeds vaker in het nieuws dat veel millennials kampen met een burn-out. We (ja ook wij horen in het hokje ‘millennial’) willen teveel; het sky is the limit gevoel en in ons geval: dat klopt! Daarom willen wij jullie graag laten mee lezen/kijken/leven met ons ondernemersavontuur; wat komt erbij kijken, waar lopen we tegenaan? Daarnaast schrijven wij graag over onderwerpen als: hoe je geïnspireerd raakt/blijft, ontdekt waar je blij van wordt, succesvol wordt, quarterlife-crisis en keuzestress.

Laten we elkaar inspireren!

Elkaar inspireren! Daarom gaat dit alles ook online, want wij laten jullie graag mee lezen! Ben jij zelf ondernemer en wil jij jouw verhaal delen? Of twijfel je juist of je wel of niet de stap moet zetten om voor jezelf te beginnen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, dus als je die wil delen, stuur ons dan even een mailtje: happydoingbusiness@gmail.com.

Instagram

Ook op Instagram willen wij inspireren én jullie op de hoogte houden. Heb je zelf een goede tip of laat jij weleens op Instagram zien wat jij op een werkdag doet? Deel jouw foto dan met #happydoingbusiness, dan kunnen we ook jouw foto’s weer delen op onze feed of blog en inspireren we elkaar!


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge